Saturday, February 23, 2013

Vabariigi aastapäeva imeilus talveilm

Õues on imeilus ilm. Külma akna taga -11 ja päike paistab nii mõnusasti. Ei olnud enam pikka aega päikest näinudki. Ideaalne talveilm.
Pikeerisin paprika taimed eraldi pottidesse ära. Taimed pistsin mulda kuni idulehtedeni ning suure osa juurest näpistasin ära. Varasematel aastatel ma seda viimast pole küll teinud, kuid lugesin, et see pidi juurte harunemist soodustama. Eks aeg näitab, kas siis on ka mingit erilist vahet taimede kasvus märgata või mitte.
Sellise päikselise ilmaga on mu kevade ootus eriti suur. Peas keerlevad igasugused mõtted, mida juba aias muuta ja ümber korraldada. Mõtteid on muidugi rohkem, kui reaalselt teha jõuaks, aga kunagi ehk saavad ikka teoks. Kui mitte see aasta, siis järgmine, ülejärgmine...või hoopis mõne aasta pärast. Seni saab veel oma teadmisi täiendada sirvides erinevaid aianduslehti, foorumeid ja teiste aiandushuviliste blogisid, mis on viimasel ajal eriti lemmikuks tegevuseks saanud. Silm puhkab vaadates teiste imeilusaid lilleaedasid. Imetlusväärne, kui palju vaeva ja aega nad sellesse ikka panustanud on. Kuid arvan, et see kõik on ennast mitmekordselt ära tasunud.

No comments:

Post a Comment